Få HELE 25 % rabatt på lagring, flytting, pakking, rydding, utvask og renovering. Vi skal være billigst, 100 % pålitelig og tilby fleksible løsninger.

  Kontakt oss eller bestill våre tjenster her

  Om studentrabatten

  Få hele 25 % rabatt på lagring, flytting, pakking, rydding, utvask og renovering. Vi skal være billigst, 100 % pålitelig og tilby fleksible løsninger. Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha gyldig studentbevis!

  Om Flytting1

  Vi er et ungt selskap med store forventninger til ekspansjon. Vi jobber for å ha en eksepsjonell kundeservice samtidig som vi tar vare på våre ansatte. Flytting1 skal vær et merke for kvalitet, profesjonell håndtering, omtanke, pålitelighet og prisdyktig. Og dette vil vi være kjent for!

  Flytting1 er et firma som kun er interessert i å gjøre dere kunder tilfreds. Dette gjelder helt fra første samtale fram til en hyggelig farvel, og en jobb vell utført. Vi er derfor veldig fleksible til alt fra tid på døgnet eller ferier.

  Å flytte er en stor prosess og det kommer gjerne opp mye man har samlet opp igjennom årene. Vi tilbyr derfor å kunne hjelpe med å bli kvitt det som ikke lengre skulle være ønskelig samt forsikring, om uhellet skulle forekomme.

  Vi tilbyr flere forskjellige former for flytting, alt etter deres ønsker. Ta bare kontakt.

  PAKKING
  Flytting1 er til din tjeneste, om det skulle være hjelp av flytting eller pakking av store og små flyttelass. Vi tar oss selvfølgelig av søppel og emballasje som kommer i forbindelse ved flytting av gods. Om ønskelig, leverer vi emballasje om du kun ha bestilt flytting og vil pakke godset selv. Vi hjelper deg gjerne med utpakking etter ditt behov og ønske – det skal være behagelig å flytte.

  FLYTTING
  Flytting1 tilbyr deg et fult spekter av flyttetjenester. Vi tilbyr tjenester i alle norske byer, men primært til og fra Bergen – Vi er her for deg.

  VASKING
  Etter at vi har fått plassert hele ditt flyttelass trygt i en av våre tjenestebiler, tar vi gjerne på oss fullstendig nedvasking av din bolig.

  LAGRING
  Skulle du ha behov for å lagre dine ditt gods over lang eller kort periode, stiller vi trygg lagring i vårt oppvarmede lager til din disposisjon. Om du skulle trenge lagring i forbindelse med visning eller oppussing, hjelper vi deg gjerne med dette.

  RYDDING
  Flytting1 tilbyr også generell rydding. Om du skulle ha behov for å bli kvitt avfall eller diverse skrot fra loft, hage eller kanskje et gammelt lager. Vi hjelper med organisering og tar med oss det du ikke lengre måtte ønske.

  MALING / REHABILITERING
  Vi påtar oss malejobber og rehabilitering av hus og leiligheter etter ditt ønske. Flytting1 tilbyr snekkertjenester med Dansk kvalitet.

  Studentvennlig bedrift!
  themecircle wordpress themes