Studenter får 20% rabatt på all tannbehandling

  Velkommen til Liljedal Tannhelsesenter!

  Ved første gangs undersøkelse hos oss vil vi at du fyller ut et helseskjema. Her opplyser du oss om eventuelle sykdommer og medikamenter du bruker. Dette for å gi deg en bedre og tryggere behandling. Mange sykdommer og medikamenter påvirker munnhulen og tannhelsen din.

  Videre vil vi gjerne bli litt kjent med deg og dine tidligere erfaringer hos tannlegen. Har du hatt spesielle tannproblemer? Har du tannlegeskrekk? Jo mer vi vet om din situasjon, desto lettere er det for oss å gi deg en optimal behandling.

  Vi vil selvsagt undersøke tennene dine og se etter hull og event.dårlige fyllinger som bør skiftes. Men like viktig er det med en grundig kontroll av tannkjøttet. Tunge, gane og slimhinner vil vi også kontrollere rutinemessig.

  En undersøkelse er ikke fullstendig uten røntgenbilder.Vi bruker både digitale røntgenbilder. Digitale bilder er røntgenbilder vi får rett inn på pc. Da sparer vi deg for noe stråling, samt miljøet for noen kjemikalier. Det går også noe raskere.

  Informasjon er viktig for oss og vi vet at mange av våre pasienter setter pris på god kommunikasjon. Derfor legger vi stor vekt på å informere deg om din tannhelsesituasjon, og hva du må gjøre for å få optimal tannhelse. Spør oss om det er noe du vil vite mer om!

  Studentrabatt

  Studenter får 20 % rabatt på all tannbehandling.

  Kontakt oss i dag på 75 59 14 00.

  (gjelder ikke tanntekniske utgifter eller kosmetisk behandling som bleking o.l.)

  Her finner du oss

   
  Liljedal Tannhelse
   

   

  Studentvennlig bedrift!