-15% på synsprøve. -20% på innfatning v/kjøp av komplett brille -Linseabonnement. Ved oppstart av Linseboksen får du som student 2 md gratis forbruk av linser.

  Bestill synsprøve her

  Studentvennlige priser hos Tvedt Optikk

  -15% på synsundersøkelse.

  -20% på innfatning v/kjøp av komplett brille.

  -Linseabonnement. Ved oppstart av Linseboksen får du som student 2 md gratis forbruk av linser.

  -Studentbrillen. Pakkepris på Eyerest glass med Oakley eller Rayban innfatning til kr 3450,-

  Kom innom eller bestill synsprøve hos oss på telefon 38 02 34 27 eller via knappen over.

  Om oss

  Tvedt Optikk ligger midt i Markensgate i Kristiansand, og er en veletablert butikk i hjerte av byen. Vi er en optisk forretning som består av 5 engasjerte optikere og 2 assistenter. Vi står klar til å hjelpe deg med briller, linser, samsynsproblematikk, tørre øyne og øyehelse.

  Våre optikere:


  Hege R. Tvedt er optiker og daglig leder på Tvedt Optikk. Hun er utdannet på Kongsberg Ingeniørhøyskole i 1994 og har spesialkompetanse innen tørre øyne, barn og syn, samsyn, synstrening, kontaktlinser og arbeidsplassoptometri.


  Mette Lundevold er utdannet ved Kongsberg Ingeniørhøyskole, og fullførte sin bachelor i Optometri i 1985, og mastergrad i Clinical Optometry i PCO i USA i 2004. Hun har sin erfaring fra flere år i privat praksis, øyeavdelingen i Arendal og NAV Hjelpemiddelsentralen som rådgiver for svaksynte og blinde. Hun har lang erfaring med spesiallinser, også keratokonus.


  Cathrine Bauthus Høgheim er utdannet ved Høyskolen i Buskerud, og fullførte sin bachelor i Optometri i 2006. Hun har spesialkompetanse innen kontaktlinser, barn og syn, samsyn og synstrening. I tillegg til å jobbe i synsprøverommet, jobber Cathrine som verkstedsoptiker. 


  Tonje Nome er utdannet ved Danish college of optometry and visual science. Hun fikk sin autorisasjon innen optometri og kontaktlinsetilpasning i 2010. Tonje har spesialkompetanse innen kontaktlinser, barn og syn, samsyn, dysleksi og synstrening. 


  Mats Marken Jacobsen er utdannet ved Høyskolen i Buskerud og Vestfold, og fullførte sin bachelor i Optometri i 2014. Han har spesialkompetanse på harde og myke kontaktlinser. I tillegg til å jobbe i synsprøverommet, jobber Mats som verkstedsoptiker. 


  Linseboksen

  Med et linseabonnement får du linsene automatisk tilsendt hver måned, og betalingen ordnes enkelt med månedlig autogiro i banken din.

  Dette er inkludert i linseabonnementet:

  • Nye kontaktlinser hjem i postkassen din hver måned

  • Ubegrenset antall linsekontroller hos din lokale c)optiker

  • Tilgang til akutthjelp hos over 120 c)optikere over hele landet

  • Du kan ta pause i abonnementet inntil to måneder om du skulle ønske det

  • Ingen oppsigelsestid hvis du vil avslutte

  • Månedlig betaling med avtalegiro

  • Linsetype eller styrke kan endres ved behov (optikeren din hjelper deg med dette)

  • Tilgang til kundeservice på telefon alle hverdager mellom 09.00 - 17.00

  Hva koster det?

  Prisen på linseabonnementet vil variere ut i fra hvilke linser du bruker. En av fordelene med et abonnement er at du fordeler kostnadene utover hele året. I stedet for å betale et større beløp hver tredje eller sjette måned, betaler du et lavere månedlig beløp. Klikk her for å se hva et abonnement vil koste med dine linser. 

  Studentbrillen

  Studentbrillen er for deg som bruker tiden på bøker, PC og lange dager i auditoriet. Den vil hjelpe deg å slappe bedre av i perioder med mye lesning, og er en flott løsning for deg som student. Pakketilbudet inkluderer en valgfri Oakley eller Ray Ban innfatning og Eyerest glass med antirefleks og herding til kun 3450,-

  Her finner du oss

  Tvedt Optikk
   

  Søkeord: optikk, optiker, briller, brille, linse, linser, synsprøve, synstest, synsundersøkelse, solbrille, solbriller, syn, linseveske

  Studentvennlig bedrift!