Få rabatterte priser på landskamper med fotballandslaget på Ullevaal Stadion!

  KLIKK HER FOR Å BESTILLE RABATTERTE BILLETTER! (Kun for medlemmer)

  Studentrabatt / Studenttilbud

  Som medlem hos StudentTorget har vi gleden av å gi deg gode rabatter på billetter til landskamper slik at du du kan se Norges fotballandslag til en meget studentvennlig pris. Tilbudet gjelder til utvalgte kamper fra Norges Fotballforbund, og er eksklusivt for StudentTorgets medlemmer. Rabattene vil variere fra kamp til kamp - men du får alltid rabatt på landskamp som medlem hos StudentTorget.no!

   

  Om Norges Fotballforbund

  NFF består av 1.933 medlemsklubber (31.12 2011) som organiserer 27.532 lag med 364.940 utøvere, hvor av 105.595 er jenter/kvinner. NFF er dermed også det største særidrettsforbundet når det gjelder antall kvinnelige utøvere.

  Norges Fotballforbunds visjon er "Fotballglede, muligheter og utfordringer for alle". Dette sier noe om det viktigste målet vi har, at vår idrett skal være åpen og inkluderende - ingen skal stenges ute.

  Noe av styrken i norsk fotball har gjennom alltid vært den gjensidige forståelsen og respekten mellom topp- og breddefotballen. Samspillet mellom toppen og bredden må videreutvikles til beste for norsk fotball.
   


  Søkeord: fotball, landskamp, bilett, landslaget, toppfotball, landslag, u21 

  Studentvennlig bedrift!