15 % på alle behandlinger.

  Kontakt oss

  Om studentrabatten

  15 % på alle behandlinger.

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!


  Om Akupunkturhuset

  Med over 19 års fartstid innen akupunkturfaget består Akupunkturhuset (tidl. Alternativklinikken) i dag av et team akupunktører med høy utdannelse og kompetanse. Våre behandlere tilfredsstiller alle de utdanningskrav som skal til for å være medlem sin respektive fagforening. Akupunkturforeningens krav for medlemskap er høye og innebærer medisin grunnfag samt anatomi og fysiologi fordypningsfag. Dette innebærer at vi alle har studert minst 4 år før vi ble akupunktører.

  Akupunkturutdannelsen I Norge er offentlig godkjent av NOKUT (Nasjonalt Organ for Kvalitet i Utdanningen)

  Som en del av studiet har vi alle hatt minimum 5 ukers opphold i Kina med teori og praksis innenfor akupunkturfaget. Flere av oss har også vært tilbake i Kina mange ganger for å videreutdanne oss.

  Vår brede kompetanse gjør dermed at du kan stole på at vi har kunnskap om din diagnose både fra et kinesisk medisinsk- og et vestlig medisinsk ståsted.

  Vi har alle klassisk akupunktur som vårt fagfelt. Klassisk akupunktur inkluderer også triggerpunktbehandlig, eller medisinsk akupunktur som det også kalles.
   Akupunkturutdannelsen krever kontinuerlig ferdighetstrening og praksis gjennom hele studiet før vi kan kalle oss akupunktører. De strenge kravene til klinisk praksis er et kvalitetsstempel som gjør at du kan føle deg trygg når du kommer til oss.

  Hos Akupunkturhuset finner du også spesialkompetanse innen en rekke andre fagfelt. Huong Dang er utdannet sykepleier, Hege C. Gerhardt er utdannet innen homeopati, Marit Slåtten er utdannet massasjeterapeut, og Trond Ø Lien er sertifisert Pilatesinstruktør.

  Vår kunnskap gjør oss til et sterkt team av behandlere og i fellesskap gir vi våre pasienter best mulig behandling og individuell oppfølging.


  Telefontid

  Man-Torsdag 08.00-17.00
  Fredag 08.00-16.00


  Søkeord: Akupunktur, Oslo sentrum, Youngstorget, Homeopati, Kopping, Massasje, IMS, Pilates, søvnplager, allergi, bihulebetennelse, hodepine, migrene, menstruasjonsplager, menstruasjonssmerter, psykiske plager, emosjonelle plager, lite energi, studentvennlig, studentpris, studentrabatt, studenttilbud, studentvennlig bedrift. Helsetilbud

  Studentvennlig bedrift!