15% studentrabatt på synsundersøkelse, brilleglass og innfatninger hos Gregersen Optikk i Bygdøy Allé

  Bestill synsundersøkelse her

  Gregersen Optikk finner du midt i Bygdøy Allè i de tidligere lokalene til Enger Ur&Optikk. Lokalene er nyoppussede og fremstår som lyse og moderne, men vi har valgt å beholde noen av de opprinnelige  elementene for å skape en varm og personlig atmosfære.

  Vi utfører grundige synsundersøkelser og setter av god tid til å veilede våre kunder gjennom hele prosessen frem til valg av brille, glass eller kontaktlinser.

  Vi fører et stort utvalg av solbriller, kontaktlinser og innfatninger fra anerkjente kvalitetsmerker. Vårt ønske er å kunne tilby våre kunder den beste service, kunnskap og kvalitet. Velkommen innom for en hyggelig handel i vår butikk i Bygdøy Allé! 

  Gregersen Optikk tilbyr 15% studentrabatt på brilleglass, innfatning og synsundersøkelse. Bestill time på nett via knappen over eller kontakt butikken direkte på tlf: 22 44 04 54. Husk å referere til StudentTorget og ha med deg gydlig studentbevis.

  Åpningstider

  Hverdager: 09:00-17:00
  Lørdag: 10:00-15:00

  Kontakt

  Tlf: 22 44 04 54

  butikk@gregersenoptikk.no

  Her finner du oss

  wordpress themes
   

  Søkeord: optikk, optiker, briller, brille, linse, linser, synsprøve, synstest, synsundersøkelse, solbrille, solbriller, syn, linseveske

  Studentvennlig bedrift!