25 % studentrabatt både på førstegangskonsultasjon og oppfølgende behandling

  Kontakt oss her!

  For studenter
  Første konsultasjon, ca. 1 - 1,5 time, kr 450
  Oppfølgingstime, ca. 40 - 60 minutter, kr 300

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Holtegaten akupunkturklinikk – med 34 års erfaring

  Ønsker du akupunktur i Oslo, ligger Holtegaten akupunktur sentralt, hjørnet Holtegaten/ Uranienborgveien, rett bak slottet og med gangavstand fra Bogstadveien.

  Holtegaten akupunktur, etablert 1981 av Anette Koppang tilbyr akupunktur av anerkjente og erfarne behandlere. Alle er medlem av Akupunkturforeningen.

  Vi tilbyr akupunktur med bakgrunn i et helhetlig syn på helse. Det betyr at en plage eller et symptom forstås ut fra sammenhengen mellom det fysiologiske, psykologiske og ytre omgivelser. Derfor får du behandling som er individuelt tilpasset dine behov.

  Akupunktur for alle
  Vi behandler barn og voksne i alle aldrer og har ekspertise og erfaring i behandling av en rekke fysiske og emosjonelle tilstander. I tillegg har vi spesialkompetanse på kostholdsveiledning og akupunktur.

  Vi har et godt samarbeid med andre behandlere innen den medisinske og komplementære helsetjenesten, slik at du får tilpasset best mulig den hjelpen og støtten du ønsker.

  Har du spørsmål om akupunktur eller ønsker å bestille time, ta kontakt på telefon 22 44 72 76  eller anvend vårt kontaktskjema via knappen øverst.
  Søkeord: Allergi, astma, bihuler, blærekatarr, hodepine, hormonelle plager, infertilitet/ufrivillig barnløs, kvalme, kolikk, lette depresjoner og angst, migrene, mage/tarmlidelser, menstruasjonsbesvær, muskel og skjelettplager, nedsatt immunforsvar, reumatiske lidelser, smerter, søvnløshet, stress, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser. Helsetilbud

   

  Studentvennlig bedrift!
  themecircle.net