50% studentrabatt på individuelle timer á 45 min på dagtid. Prisen for studenter blir da kr. 450 pr. time.

  Kontakt oss her

  Vi har ingen ventetid og har bred erfaring med behandling av psykiske vansker (blant annet depresjon, stress, angst, spiseproblematikk, problemer med selvfølelse, sosiale vansker, fobier og prestasjonspress).

  Endringsarbeid er avhengig av god personkjemi, en trygg relasjon, og enighet om hvilket arbeid som skal gjøres. Vi vil gjøre vårt beste for å legge til rette for godt samarbeid. Vi har bred kompetanse, slik at vi kan tilpasse arbeidsmetodene til ditt eller deres ønsker og behov. Alle psykologene i Oslo Psykologkollektiv er medlem av Norsk Psykologforening.

  Som helsepersonell har vi full taushetsplikt, med unntak for situasjoner hvor vi blir alvorlig bekymret for mindreårige barn, eller hvor det er fare for liv og helse. 

  Ta gjerne kontakt med en av oss under, eller bruk vårt felles kontaktskjema.

  Våre psykologer:


  Halvor Wennesland Gravdal

  Jeg er utdannet ved Universitetet i Bergen og har dagjobb i Alternativ til vold. Jeg benytter mange ulike typer teknikker i psykologisk endringsarbeid, og er opptatt av å ha et helhetlig perspektiv på mennesker.

  Les mer


  Sigyn Birkeland

  Jeg er utdannet psykolog fra universitetet i Oslo med fordypning i arbeid med barn, unge og familiene deres. Jeg tar også imot voksne klienter.

  Les mer


  Nora Svenson Paus

  Av og til blir livet ekstra strevsomt og man kan føle seg fastlåst. I slike situasjoner kan det være godt å søke hjelp. Jeg ser på terapi som et samarbeid der vi sammen leter etter nye måter å forstå og se på oss selv slik at livet blir mer håndterbart.

  Les mer


  Alexandra Maria Costache

  Jeg er utdannet psykolog ved NTNU i Trondheim. Jeg har klinisk erfaring fra både kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten, og videreutdanning innenfor foreldreveiledning og traumeterapi. Jeg tilbyr psykoterapi og veiledning til voksne (individer og par), barn og ungdom.

  Les mer


  Håvard Steinde

  Autorisert klinisk psykolog. Erfaring med behandling av et bredt spekter av vansker, inkludert angst, milde til moderate depresjoner, stress, utbrenthet og nedstemthet. Jeg har troen på menneskets iboende potensiale for psykisk vekst og er derfor opptatt av alle faktorer som er med på å danne et godt vekstgrunnlag.

  Les mer


  Alicia Thi Nguyen Ryberg

  Alle har vi sårbarheter og møter motgang på de måtene vi kan. Noen ganger vokser vi på det, og andre ganger fører det til psykisk smerte og nye problemer som blir tunge å bære. Som psykolog kan jeg ikke fjerne motgang, men jeg kan hjelpe deg med å finne styrke, slik at du står friere og mer stødig i deg selv.

  Les mer


  Nina Monclair

  Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, og har arbeidet med både barn, ungdom og voksne. Hos meg vil du bli møtt med respekt og interesse, og jeg som terapeut vil være opptatt av det du synes du trenger hjelp til. Du vil være den som leder an, samtidig som jeg vil søke å finne balansen mellom å utfordre og støtte deg.

  Les mer

  Her finner du oss:

  https://www.embed-map.com

   

  Studentvennlig bedrift!