Studenter får 6 måneders gratis tilgang på Teorifilm.no + en gratis kjøretime ved fullstendig opplæring hos oss.

  Ønsker du mer informasjon, eller ønsker å benytte studenttilbudet, kontakt oss på 77 65 74 00 eller info@karlsen-trafikkskole.no.  Se også hva andre sier om oss.

  OPPLÆRING TILPASSET DEG OG DITT BEHOV!

  Vårt mål er å tilrettelegge undervisningen på slik at den blir mest mulig effektiv og minst mulig kostbar for våre kunder. Kort og godt vil dette si en opplæring som er tilpasset dine behov og dine ferdigheter. Myndighetene har laget en undervisningsplan for hvordan opplæringen skal være og hvilken kunnskap, forståelse og ferdigheter du skal ha for å få førerkort å bli en dyktig sjåfør. Denne kan du lese mere om ved å trykke her

  For å nå disse målene har vi hos oss en klar og målrettet pedagogikk, der målene beskrives for deg slik at du kan forberede deg til hver time. I tillegg inregrerer vi teori og praksis i større grad for at det skal bli enklere å nå målene og den kompetansen det kreves for å lykkes i trafikken.

  Vi ønsker også å legge ekstra godt tilrette for deg som har mulighet og ønsker å trene hjemme å få ønsket mengedetrening. Dette gjør vi gjennom å gi klare tilbakemelding på øvelser og steder som vil gjøre det enklere for deg å din ledsager å få mye ut av øvelseskjøringen.

  Skolen har meget moderne undervisningsmattriel, samt lærere som har flere års erfaring og hele tiden følger den pedagogiske utviklingen, og er oppdatert og motivert til å hjelpe deg på en best mulig måte.

  Studentvennlig bedrift!