Salongen er for damer og menn som ønsker kvalitet, kreativitet og individuell behandling. 15% studentrabatt på klipp og behandlinger alle hverdager mellom 9-15 ved gyldig studentbevis.

  Bestill time her

  Ny frittstående frisørsalong i Trondheim. Salongen er for damer og menn som ønsker kvalitet, kreativitet og individuell behandling. Vi holder oss oppdatert innenfor faget slik at vi kan tilby deg som kunde de nyeste teknikkene. Hos oss treffer du engasjerte frisører som har tid til å lytte til deg. Vi vil gjøre det ytterste for at du skal gå ut døra å føle deg fantastisk.

  Vår visjon er at sammen skaper vi kvalitet og kundetilfredshet.

  Salongen ligger i det fremadstormende området ved Solsiden i Trondheim. Vi befinner oss midt i mellom Solsiden og Adressabygget. Salongen er over to plan med et moderne og tøft utseende. Vår hovedinngang finner du i Verftsgata.

  Vi fører kvalitetsprodukter fra Kevin Murphy, R+Co og KMS.

  Hos oss får du ammoniakkfrie farger og bleking fra Color.Me by Kevin Murphy.

  Velkommen til oss!

  Åpningstider:

  Mandag: 9-18
  Tirsdag: 9-19
  Onsdag: 9-19
  Torsdag: 9-19
  Fredag: 9-18
  Lørdag: 10-15

  Her finner du oss:

  google maps pure black

   

   

  Søkeord: frisør i trondheim, frisør, studentpriser i trondheim, studentklipp , studentrabatt i trondheim, frisør solsiden, rockit frisør, flink frisør i trondheim, anbefalt frisør i trondheim, beste frisør i trondheim.

  Studentvennlig bedrift!